Foto

Bakifrån genom åren

Ofta när jag är tar bilder när jag själv är med så är jag lite längre bort i bild, gärna vänd bort från kameran.
Lite blyg och självmedveten? Eller så blir det mer estetiskt? Jag vet inte…
Här kommer i alla fall ett urval!

En vacker höstkväll i Gamla Uppsala.
Skokloster och utsikt över Skofjärden.
Gamla Uppsala här med. I min fina sagoklänning från Urda!
Soldattorpet i Linnés Hammarby.
Kristianopel, en gömd pärla vid Blekinges kust och en av de vackraste platser jag varit på i Sverige.
Gudhems kloster utanför Falköping. Precis när jag tagit den här bilden så hittade jag ett människoskelett på marken nedanför där jag stod. Ni som läste min gamla blogg kanske minns den storyn. Lite udda var det allt!
Norra Öland 2020.
Fiby urskog 2021.
Korthårig och ur fokus. Sånt som händer!
Morga Hage och utsikt över Ekoln.
En svårslagen soluppgång i Färnebofjärdens nationalpark.

Det är ändå lite trevligt att vara med på bild – speciellt när man får ta dem själv!
Jag kom nog av mig lite med den här typen av bilder när jag började fota fåglar för ett par år sedan…
Kanske skulle satsa att ha med både mig själv och fåglarna på bild framöver? Låter ju som en lagom lätt utmaning liksom… 😀

12 kommentarer

 • Anna Forsberg

  Jag tycker absolut du ska anta den utmaningen 🙂

  Den här typen av bilder tycker jag om, jag inte så förtjust i bilder där personer upptar hela bilden. Det är liksom ointressant. Men här bidrar du (eller någon annan) i bilden väldigt mycket till känslan!

  • Emma

   Ja, jag tycker det är svårt att ta intressanta bilder på bara människor… så jag håller mig nog till det som jag tycker är kul att fota just nu! 🙂

  • Emma

   Haha ja alltså det lät nog mer spännande än det faktiskt var och tyvärr finns inte min gamla blogg kvar… Men har ju kvar en databas med alla inlägg. Kanske ska lägga upp den ändå som en lite tillbakablick ^^

 • Lillan Kind

  Åh så vackra bilder på dig! De ser så fridfulla och rofyllda ut. Du har verkligen hittat fina platser för att fota dig. Din sagoklänning är helt underbar! Jag har letat ett tag efter just en sån klänning, men har hittills inte lyckats hitta någon.

  • Emma

   Tack! 🙂 Ja, jag tycker väldigt mycket om den klänningen, även om jag inte bär den så jätteofta.
   Kan dock tipsa om Urda (www.urda.se), de har mycket fint där.

 • Jossu

  Så fina bilder. Speciellt den där du bär sagoklänningen. Den passade bra in i miljön.
  Vad läskigt med människoskelettet. Jag hade fått panik.

  • Emma

   Utmaning it is! Haha förstår vad du menar. Tänker att pinterest är ännu bättre med drömmiga miljöer och exklusiva outfits, gärna i kombination… ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.